Copywriting

Van corporate, inkt, koffietjes, en een carrièregids tot heerlijke Italiaanse kookworkshops.

Als (Creative) Freelance Copywriter schrijf ik teksten en denk ik mee over bredere content vraagstukken voor verschillende soorten bedrijven.

Teksten lopen uiteen van socialmedia posts en nieuwsbrieven, tot blogs en brandstories.

Carrièregids
In een bekende carrièregids - waarvan ik de naam niet mag noemen - informeer en inspireer ik de lezer over diverse carrière mogelijkheden. Daarnaast schrijf ik over de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Previous slide
Next slide

Meer dan alleen tekst

Als bedrijf wil je een gevoel overbrengen aan je doelgroep. Ik schrijf vanuit een bepaalde gedachte en zoek altijd naar het waarom. 

Daarnaast zorg ik ervoor dat de teksten converteren en SEO geoptimaliseerd zijn.

✨ Creatieve Copywriter

Inspirerende, spannende, leuke of interessante teksten maken de verbinding op emotioneel vlak met de lezer. Emotie zorgt voor herinnering en herkenbaarheid. Precies wat je als merk wilt bereiken.

✍🏼 SEO Tekstschrijver

Wil je dat jouw website sneller in Google verschijnt? Dan kunnen SEO geoptimaliseerde teksten daaraan bijdragen. Door het doen van een zoekwoordenonderzoek vind ik dé woorden die de vindbaarheid van je website vergroten. Laat ik er dan ook nog een mooie tekst van maken.

🇬🇧 Engelse teksten

Also in English, I craft words that breathe life into your brand and captivate your audience. Whether you’re looking to freshen up your website, create engaging social media content, or develop persuasive marketing materials, my wordsmithing prowess will leave a lasting impression.

📈 Conversie

Door in te spelen op bepaalde menselijke triggers, zorg ik ervoor dat teksten niet alleen lekker lezen, maar ook nog eens converteren.

Samen jouw verhaal vertellen

Neem contact op

FAQ

Er bestaan geen domme vragen 😉

Als freelance tekstschrijver/copywriter kun je gebruik maken van mijn copywriting diensten v.a. €50,- per uur of een vast tarief per project

SEO-teksten zijn teksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, met als doel een betere positie te behalen in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten. “SEO” staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het doel van SEO-teksten is om de vindbaarheid en zichtbaarheid van een webpagina te vergroten wanneer mensen zoeken naar relevante informatie, producten of diensten op zoekmachines zoals Google, Bing, of Yahoo.

Het belangrijkste doel van SEO-teksten is niet alleen om hoger te ranken in zoekmachines, maar ook om waardevolle informatie te bieden aan de lezers en aan hun zoekbehoeften te voldoen. Door een combinatie van relevante inhoud, juiste zoekwoorden en technische optimalisatie kunnen websites hun online zichtbaarheid vergroten en meer verkeer naar hun pagina’s leiden.

Ben je op zoek naar een SEO copywriter? Ook dan kun je contact met me opnemen.

Ben je op zoek naar een ervaren freelance SEO copywriter die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kan tillen?

Ook dan kun je bij mij terecht. Neem contact met me op.

Door echt te kijken naar het ‘waarom’, raak ik de kern van de boodschap. Daarnaast luister ik naar je behoeften en is er altijd ruimte voor feedback.

Samen jouw verhaal vertellen

Neem contact op